Tips – använd namnlappar för ditt barns kläder och leksaker

Något de flesta barn gör, det är att slarva bort både det ena och det andra då de är på dagis, förskolan eller i skolan. Det kan vara en tröja, en leksak eller annat. För att göra det enklare att hitta dessa saker eller för att undvika att de förväxlas med andra barns grejer, skaffa namnlappar från Byhappyme. De har många olika typer av namnlappar att välja mellan. Det som är extra smart med just dessa är att de är självklistrande och kan därmed sättas på nästan vad som helst. De kommer sitta kvar även om du tvättar plagg med dessa namnlappar i. En annan stor fördel med deras namnlappar är att du kan designa dem så som du vill ha dem.

Ha koll på barnets tillhörigheter

Även om det är allra vanligast att sätta namnlappar i kläder så går de att använda till bra mycket mer än bara det. Du kan sätta dem i skorna, på leksaker, på vattenflaskor, lunchlådor, på böcker med mera. Genom att sätta namnlappar på alla de saker ditt barn har med sig till dagis, förskolan eller skolan, så är det enklare att ha koll på dem. Skulle de försvinna så är det även lättare att se vem saken tillhör om den upphittas av någon annan.

Hållbara namnlappar

Du kan som sagt hitta många bra namnlappar hos Byhappyme. Deras namnlappar tål diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och mycket mer. De är även mycket enkla att applicera på olika saker. Sedan är de även miljövänliga. Du kan även välja att göra en egen design på dem, så att de är ännu enklare för ditt barn att känna igen. Lägg gärna till både förnamn och efternamn på barnet samt ett telefonnummer på lappen. Det så att den som hittar saken med lappen kan ge tillbaka det till er på enklaste sätt.