Svt nyår

Var är lilla Nyår? – SVT Play

Var är lilla Nyår? | SVT Play

Familjen Kowalski förbereder sig för att fira nyår, då tv-nyheterna plötsligt meddelar att lilla Nyår är borta.

Tolvslaget på Skansen – SVT Play – Webb-TV.nu

Tolvslaget på Skansen – SVT Play

Nöje från 2022 på SVT Play. David Sundin leder kvällen och skådespelaren Lena Olin har hedersuppdraget att läsa Alfred Tennysons dikt Nyårsklockan.

Alla recept från Nyår – SVT Nyheter

Alla recept från Nyår | SVT Recept

Alla recept från Nyår · Äppelspritzer med kanel · Mintchokladpavlova med björnbär och hallon · Smördegspaj med sparris och rökt lax · Crêpes Suzettes med …

Hitta inspiration för en läcker nyårsmiddag bland våra enkla, lyxiga, smakrika och vackra nyårsrecept. Här hittar du allt från eleganta förrätter till läckra nyårsdesserter.

Nyår 2018 – SVT Nyheter

Nyår 2018 · Hör Växjöbornas nyårslöften · Marika fick nog – klipper om Ivanhoe: ”Han väljer fel kärlek” · Så såg det ut när världen firade in 2018 · Det nya året …

Lena Olin läser ”Nyårsklockan” – SVT Nyheter

Lena Olin läser ”Nyårsklockan” | SVT Nyheter

13 dec. 2022 — Dikten känns viktigare än någonsin i dag”, säger Olin i ett pressmeddelande. SVT-sändningen på nyårsafton leds av programledaren David Sundin …

Det blir skådespelerskan Lena Olin som förkunnar det nya årets ankomst genom att läsa Lord Alfred Tennysons traditionsenliga dikt ”Nyårsklockan” på Skansen.

Song firar nyåret hemma – för första gången på tre år

Song firar nyåret hemma – för första gången på tre år | SVT Nyheter

21 jan. 2023 — Nu pågår det kinesiska nyåret och många kineser åker hem till sina … gången på tre år – följ med när SVT:s reporter firar kinesiskt nyår.

Nu pågår det kinesiska nyåret och många kineser åker hem till sina familjer – för första gången på flera år. En av dessa är Son Yanhong, som reser hem med sin dotter till Luhuihe, en by på gränsen till Nordkorea.

Stökig nyårsafton på många håll i Sverige – SVT Nyheter

Stökig nyårsafton på många håll i Sverige | SVT Nyheter

31 dec. 2022 — Mord, bråk, bränder och raketer som sköts mot människor och bostäder. Det var en stökig nyårsafton i flera delar av Sverige.

Mord, bråk, bränder och raketer som sköts mot människor och bostäder. Det var en stökig nyårsafton i flera delar av Sverige.

Här firar rysktalande nyår tillsammans – Helsingborg

Här firar rysktalande nyår tillsammans | SVT Nyheter

20 jan. 2023 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Går det att fira högtider tillsammans trots kriget som pågår i Ukraina? Det ville den ryskspråkiga föreningen Slavic i Helsingborg ta reda på och bjöd in alla till en jul- och nyårsfest.

Nyårsvärdar på Skansen

Nyårsvärdar på Skansen – Skansen

Nyårsvärdar på Skansen … I år bjuder SVT in David Sundin och Lena Olin att leda det traditionsenliga tolvslaget på Sollidenscenen. David Sundin blir årets …

Keywords: svt nyår, nyår svt, svt play nyårsafton