Kivra bedrägeri

Carina upptäckte bedrägeriet snabbt med hjälp av Kivra

Upptäckte bedrägeriet snabbt med hjälp av Kivra

Carina Aho Laitinen jobbar som affärschef för djur- och båtförsäkringar på Folksam. I höstas fick Carina upp ögonen för Kivra och laddade ner appen i samband …

Vikten av att snabbt få reda på att en kreditupplysning tagits skulle visa sig vara avgörande för Carina. Läs om hur Kivra gör skillnad.

ID-kapning: allt du behöver veta om identitetskapningar – Kivra

ID-kapning: allt du behöver veta om identitetskapningar

Kivra är en kraftfull och gratis ID-bevakning som håller dig uppmärksammad om försök till ID-kapning. Med snabb information får du chans att stoppa bedrägeri i …

Med snabb information får du chans att stoppa bedrägeri i tid. Läs mer om hur Kivra fungerar som kraftfull ID-bevakning.

Få digitala kreditupplysningar i Kivra

Få bättre koll på att ingen använder dina uppgifter på ett otillbörligt sätt. Kivra notifierar dig snabbt om någon begärt en kreditupplysning på dig.

Kivra varnar för telefonbedrägerier – Säkerhetskollen

Kivra varnar för telefonbedrägerier | Säkerhetskollen

3 jan. 2023 — Kivra är enbart en förmedlare av fakturan från dess avsändare till mottagare såsom … Varning för bedragare i samband med pensionsbeskedet.

Just nu blir personer uppringda av någon som utger sig för att vara anställd hos Kivra med anledning av påstådda obetalda fakturor.

Telefonbluffare påstår sig vara från Kivra – Råd & Rön

10 jan. 2023 — Just nu ringer bedragare och låtsas vara anställda på Kivra. De ber mottagaren starta Bank-id eller Swish för att betala falska obetalda …

Just nu ringer bedragare och låtsas vara anställda på Kivra. De ber mottagaren starta Bank-id ell…

Varför får jag brev från er i Kivra? – Intrum

Varför får jag brev från er i Kivra? | Intrum

Vi har anslutit oss till den digitala brevlådan Kivra. … om att du fått ett digitalt brev sker via mejl och om du laddat ner Kivras app via en push-notis.

Vi har anslutit oss till den digitala brevlådan Kivra. Det innebär att du som är ansluten till dem även kan få brev från oss. Avisering om att du fått ett digitalt brev sker via mejl och om du laddat ner Kivras app via en push-notis.

Läs kundernas omdömen om www.kivra.com – Trustpilot

Omdömen om Kivra | Läs kundernas omdömen om www.kivra.com

Gör som 735 personer som redan lämnat omdömen om Kivra. Din upplevelse kan hjälpa andra att fatta bättre beslut.

Gör som 736 personer som redan lämnat omdömen om Kivra. Din upplevelse kan hjälpa andra att fatta bättre beslut.

Både Kivra och Länsförsäkringar larmar om bluffar – VT

Både Kivra och Länsförsäkringar larmar om bluffar

9 jan. 2023 — Flera digitala tjänster varnar just nu för pågående bedrägerier. Den digitala brevlådan Kivra fick ut med en varning i onsdags, och även …

Flera digitala tjänster varnar just nu för pågående bedrägerier. Den digitala brevlådan Kivra fick ut med en varning i onsdags, och även Länsförsäkringar säger att bedrägeriförsök pågår med falska sms.

Svårt att stoppa bedrägeri efter kapning av Bank-ID och digital …

Bolagskapning är svårt att upptäcka när bedragare tagit över digital brevlåda. … post digitalt via till exempel sajter som Min Myndighetspost och Kivra.

Fem enkla, och kostnadsfria steg för att förhindra ID-bedrägeri

Läs mer hos www.kivra.se. 5. Om du misstänker att du utsatts för försök till id-kapning kan du spärra ditt personnummer hos kreditupplysningsföretagen genom …

Keywords: kivra bedrägeri, kivra bedrägeri sms, kivra bluff sms